Skip to content

Ouderraad

Het team van de Ouderraad in Ten Boer

Levijn Blokker Voorzitter
Robert Bakker Penningmeester
Maren Berger Secretaris
Ilse Bakker Feestcommissie
Linda Nieborg Feestcommissie
Kim Holsman Inkomstencommissie

 

De OR komt regelmatig (online) bijeen om volgens een actie- en besluitenlijst de voortgang rondom terugkerende onderwerpen te bespreken, ideeën uit te wisselen en te brainstormen over nieuwe onderwerpen.

De OR-leden ondersteunen de school met vaste taken maar komen ook met nieuwe initiatieven, creatieve ideeën en fungeren af en toe als klankbord voor de school. We zijn ontzettend trots op alle ouders die helpen om de leeromgeving van hun kinderen leuker en beter te maken!

Lid zijn van de OR is een mooie mogelijkheid voor ouders om betrokken te zijn bij school. Wij verwelkomen graag nieuwe leden die ook op een plezierige manier de school willen ondersteunen.

 

Vaste taken en activiteiten van de OR

Beheer financiën

Robert Bakker, de penningmeester van de OR heeft het beheer over de inkomsten van de vrijwillige ouderbijdrage, de bijdrage voor de jaarlijkse schoolreis/ kamp en het oud papier inzamelen. De penningmeester beheert de uitgaven voor de activiteiten van de feestcommissie, de schoolreisjes en de klassenkas. Daarnaast wordt er soms budget vrijgemaakt voor speciale gelegenheden.

Samenwerking met commissies van de school.

Inkomsten-commissie

Kim Holsman coördineert namens de inkomsten commissie het ophalen van papier samen met een enthousiaste groep hulpouders, ‘Team Huifkar’. Je kunt hen herkennen aan hun groene hesjes met het Huifkar logo erop en de grote vrachtauto die voor hen rijdt. Kom je ze tegen op zaterdagochtend, dan staat het je vrij om een kop koffie of iets lekkers aan te bieden! Eens in de 8 weken wordt het oud papier verzameld in Ten boer. De commissie werkt hierbij samen met PreZero.

Feestcommissie

Linda Nieborg en Ilse Bakker zijn verantwoordelijk voor de feestcommissie van O.B.S. de Huifkar. De feestcommissie organiseert en biedt hulp bij verschillende feestelijke gelegenheden. Denk hierbij aan Sint Maarten, het ontvangen van Sinterklaas, het Kerstfeest, de workshops rondom Pasen en natuurlijk de ondersteuning bij de Koningsspelen. Het doel van de feestcommissie is om de leraren te ondersteunen en de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen!

Neem gerust eens contact op met de ouderraad. Dit kan heel gemakkelijk via: OR_Huifkar@Marenland.org


Belangrijke documenten:

Maren Berger is de onmisbare coördinator die ervoor zorgt dat het team van de OR geregeld bijeenkomt. Ook legt zij verslag van de team bijeenkomsten en verzorgt zij op onmiskenbare wijze de jaarverslagen. Hieronder een kleine greep uit haar inmiddels uitgebreide oeuvre.

Jaarverslagen:

 

Goedgekeurde notulen: