Showtime: informatie en data

De Showtimes zijn de mooie voorstellingen van alle groepen. De kinderen zingen, dansen en acteren. Zij maken muziek of dragen gedichten voor. De voorstelling is voor alle kinderen en de ouders/verzorgers van de optredende kinderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zichzelf leren uiten, zich bewust zijn van hun lichaamshouding en uitstraling. We willen ook de creativiteit van de kinderen stimuleren en inzetten. Onder het kopje “foto’s” op de website ziet u een mooie impressie van Showtimes door de jaren heen.

Data:

In verband met de naderende verhuizing naar ons nieuwe gebouw eind oktober 2020 zijn er nog geen Showtimes gepland. Als we geïnstalleerd zijn in de nieuwe school worden de optredens van de groepen uiteraard weer gepland en aan u doorgegeven.

Ouders van de kinderen die optreden zijn straks weer welkom om te komen kijken. Showtimes zijn altijd gezellig en leuk. Komt dat zien!